Novetats de l'Associació

Les notícies del mes d’abril de 2022

Laura Toso s’incorpora a l’ACG com a nova gerent

Aquest mes d’abril s’ha incorporat a l’equip tècnic de l’Associació de Càmpings de Girona, Laura Toso. Ja coneguda per una prèvia etapa a l’ACG com a tècnica de promoció off-line i d’organització d’esdeveniments, ara ha estat escollida per assumir el càrrec de gerent de l’entitat. La Laura és veïna de Vall-llòbrega i coneix el sector turístic i càmping gironí a fons gràcies a la seva experiència professional i familiar.

Podeu contactar-hi a: laura@campingsingirona.com

Els càmpings gironins tanquen una Setmana Santa amb ocupacions de fins al 95%

Els càmpings gironins celebren el tancament de Setmana Santa amb dades d’ocupació semblants a les del 2019 i en alguns casos, superiors. Des de l’Associació de Càmpings de Girona es conclou que s’ha arribat a un 95% d’ocupació en bungalous i mobil homes, i entre un 80 i 85% en parcel·les.

Durant aquesta Setmana Santa han estat obertes el 80% del total de les places dels càmpings de les comarques gironines.

Clic aquí per conèixer tots els detalls.

L’Agència d’Assegurances Llort – Tarradas renova el seu conveni amb l’ACG

El proveïdor de confiança d’assegurances específiques pel sector càmping, l’únic a l’estat espanyol, segueix apostant pel sector càmping gironí a través dels seus agents Llort-Tardades.

Llort-Tarradas és el col·laborador més antic de l’entitat, amb més de 12 anys de trajectòria. La consolidació d’aquesta col·laboració confirma la tranquil·litat que transmeten els seus productes i serveis específics pel sector Càmping gironí.

Podeu contactar-hi a: info@llort-tarradas.com

Jornada de formació en accessibilitat al Càmping Valldaro

El passat dijous 21 d’abril es va celebrar una jornada de formació enfocada a l’accessibilitat dels càmpings, al Càmping Valldaro. Per aquesta jornada es va comptar amb el suport del Grup MIFAS i Play&Train que van explicar les principals tasques de les seves organitzacions, i es van enfocar en com aconseguir i millorar l’accessibilitat i inclusió als càmpings. També es va fer èmfasi a la importància de la comunicació per als clients d’aquest col·lectiu. Aquesta va ser una jornada patrocinada per Staff Piscines.

L’ACG celebra una jornada de team building al nou Espai Cràter d’Olot

L’Associació de Càmpings de Girona va organitzar el dia 25 d’abril una jornada de treball entre tots els associats a Olot. Al llarg de la jornada, els participants van poder visitar l’Espai Cràter, inaugurat recentment a la ciutat d’Olot, i es va dur a terme una reunió de la junta directiva. La jornada va comptar amb la presència de l’alcalde d’Olot, Josep Berga, i una ponència a mans del biòleg Oriol Dalmau, expert en biodiversitat en establiments turístics.

Clic aquí, per a més informació.

Els Càmpings de Girona fan arribar la preocupació pel Parc Eòlic Marí a l’Empordà

A mitjans del mes d’abril, l’Associació de Càmpings de Girona va traslladar la preocupació que causa al sector, el projecte del Macro Parc Eòlic Marí a l’Empordà, a la secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat. Preocupació en gran mesura, pels efectes negatius que pot arribar a causar tant als ecosistemes i la biodiversitat de la zona, com a l’activitat del sector turístic.

Des del Govern es van comprometre a traslladar el missatge al Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic del Govern Espanyol i es va acordar amb la secretaria, coordinar el sector turístic i la Generalitat per fer un seguiment dels estudis i informes que sorgeixin al voltant del projecte.

Per a més informació feu clic aquí.

L’influencer de “Campings España”, visita els càmpings gironins per promocionar els diversos segells de diferenciació

El perfil Campings España ha estat recorrent diversos càmpings gironins durant l’última setmana del mes d’abril, per tal de poder crear contingut promocional dels diferents segells de diferenciació que presenta l’Associació de Càmpings de Girona. D’aquesta manera s’aconsegueix nous recursos audiovisuals de qualitat i actual, que destaqui els trets diferenciadors dels càmpings gironins.

El perfil de Campings España, Agrupa prop de 200.000 seguidors a les seves xarxes i és un dels perfils més potents a nivell nacional, pel que fa a contingut relacionat amb el sector càmping.

Podeu visualitzar una mostra dels continguts que ha generat durant la seva estada, als perfils d’Instagram o TickTock.

La família Mestres, pionera del sector càmping gironí, premiada pel Patronat de Turisme

El passat 7 d’abril es va celebrar la setzena edició dels Premis G! de Turisme de les Comarques Gironines, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Durant l’acte es va premiar amb el premi especial Jordi Comas i Matamala a la família Mestres, per haver esdevingut una família capdavantera en la gestió dels càmpings, sempre amb afany d’innovar, crear producte i créixer, tenint present la seguretat, la sostenibilitat, la qualitat i la innovació.

Per a més informació, clic aquí.

L’ACG participa en una jornada digital BookingFax, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona

El 27 d’abril l’ACG va participar en un webinar organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’empresa BookingFax, on es va presentar l’oferta campista de la destinació davant de més de 100 agents de viatge i touroperadors de tot el país especialitzats en vacances de natura i turisme actiu.

També va comptar amb la participació d’altres empreses com Costa Brava Verd Hotels, Turisme Rural Girona i l’Associació Turística d’Apartaments; amb qui conjuntament es va presentar la destinació Costa Brava – Pirineu de Girona i la seva oferta d’activitats de natura i actiu.

L’ACG col·labora amb la UdG impartint l’assignatura de Gestió de Càmpings

Un any mes l’ACG imparteix l’assignatura “Gestió de Càmpings” a la Universitat de Girona. Amb un gran èxit en nombre d’estudiants i majoria d’alumnes d’ERASMUS, l’objectiu d’aquesta assignatura optativa és explicar als estudiants el funcionament empresarial d’un càmping i poder conèixer en primera persona tots els detalls de la gestió i el dia a dia d’aquesta tipologia d’establiments.

Participació en les Jornades Tècniques Universitat-Empresa sobre la gestió del talent al sector turístic

El passat 1 d’abril l’Associació de Càmpings de Girona va participar en la primera trobada de les Jornades Tècniques Universitat-Empresa organitzades pel CETT-UB i IQS-URL, en el marc de la B-Travel.

L’objectiu d’aquestes trobades és la generació d’un espai idoni que fomenti la comunicació propera entre els dos estaments, la generació de propostes de col·laboració, i el suport mutu en la promoció de línies d’acció que beneficiïn el sector.

Tematic Arquitectura renova el seu conveni amb els càmpings gironins

El despatx d’arquitectura per referència en el sector càmping sud-europeu, Tematic Arquitectura, continua col·laborant per 5è any consecutiu amb l’ACG.

L’aposta per espais singulars i tematitzats són un valor diferencial dels càmpings gironins, gràcies a la implicació de l’arquitecte Rafa Tramullas.

Podeu posar-vos en contacte amb Tematic Arquitectura a: info@tematicartquitectura.com

També et pot interessar