Novetats de l'Associació

Les novetats més destacades del mes de gener

Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

CÀMPING DIGITAL
 Nº 106 – Gener 2020



Els càmpings gironins reben el guardó de Turisme Responsable de la Generalitat

El guardó el va recollir el passat 9 de gener el president de l’Associació, Miquel Gotanegra, de la mà del president del Govern Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón.
Els càmpings gironins fa anys que apliquen pràctiques responsables en els seus establiments; són un dels col·lectius que compta amb més segells de qualitat mediambientals. A més, cada any duen a terme inversions en mesures energètiques més eficients i menys contaminants, apliquen i fomenten el reciclatge i la reducció de plàstics i promouen  el consum de productes locals, les tradicions i la gastronomia del país, entre d’altres. Per llegir la noticia sencera, clicka aquí



Es publica l’aprovació inicial del PDUAC

Finalment han sortit publicats al DOGC tots els documents de l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic per Activitats de Càmpings. continua llegint –>




continuació PDUAC

La publicació de tot el contingut complert s’ha fet esperar fins a finals de gener, amb la qual no s’ha pogut fer-ne la valoració detallada.

Des de l’Associació de Càmpings Girona es convocaran sessions internes per tots els associats per analitzar tot el seu contingut. Per poder avanzar el contingut a nivell particular amb els assessors privats de cadascu adjuntem aquest enllaç

Els càmpings gironins reben 13 premis internacionals a Utrecht i Stuttgart  
Els càmpings gironins han rebut un any més importants reconeixements que els situen entre els millors d’Europa i avalen la gran qualitat i l’excel·lència dels establiments. Aquests reconeixements reafirmen el lideratge de la destinació en el sector a Europa. Una gran part dels clients dels càmpings gironins són estrangers, sobretot holandesos i alemanys, d’on provenen els principals reconeixements internacionals rebuts aquests dies pels càmpings gironins. Llegeix la noticia completa aquí

Inicia el Debat 2020 amb la primera sessió a Girona
El debat 2020 “El Turisme a les comarques gironines” s’estructura en cinc jornades que tractaran sobre diverses temàtiques. En la primera jornada celebrada a Girona que va tenir lloc el dijous 30 de Gener va participar el gerent de l’ACG en nom del sector càmping. Les properes es repartirán a localitats gironines com Roses, Olot, Platja d’Aro i Lloret de Mar, amb la voluntat d’obrir el debat a totes les comarques gironines. Es pretén que les diferents ponències siguin transversals i recullin totes les veus possibles. Coneix més detalls del Debat 2020 a  https://www.debat2020.cat/ 


Els càmpings gironins valoren les afectacions del temporal Gloria

Divendres 24 de Gener va tenir lloc una reunió d’emergència amb els càmpings afectats i la Consellera d’Empresa i Coneixment, sra. Àngels Chacón a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Es va destacar que no va haver cap accident, tot i tenir càmpings oberts que es van desallotjar sense problemes. En quan a danys materials s’ha fet un recull d’incidents per poder fer una estimació de perjudici econòmic al sector. 

Decés de la Sra. Loes van Kesteren de Heinze  
Lamentem el decés de la Sra. Heinze, esposa del Sr. Seigfreid Heinze i mare de Ralph Heinze de Servicios Turísticos Heinze Latzke, SA. Des de l’Associació de Càmpings de Girona volem donar el nostre més sentit condol en aquests moments dificils per la familia. Les exèquies tindran lloc el dia 1 de febrer de 2020 a les 16:00h a la Parròquia Evangèlica Alemanya, carrer Brusi 94, de Barcelona.



Premien el Càmping Salatà de Roses per ser capdavanter en transformació digital 

El Camping Salatà de Roses ha rebut un premi de CaixaBank en reconeixement a la seva trajectòria de transformació i evolució en l’àmbit digital. El Càmping Salatà, que aquest any celebrarà el 60è aniversari, ha estat un establiment pioner en la implantació de processos tecnològics enfocats a millorar l’experiència dels clients.



Càmpings de Girona inicia el seu “tour europeu”
Els càmpings gironins assisteixen com cada any a les principals fires turístiques i campistes dels paisos europeus. Durant aquest mes s’ha assistit a la congeuda fira CMT de Stuttgart (alemanya) i a la Vakantiebeurs de Utrecht (holanda) sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme. A finals de Gener també s’ha participat per tercera vegada a la Holiday World Show de Dublin (Irlanda) amb estand propi. Tots els detalls i avaluació de la participació trobaran en l’intranet de l’ACG.



ACG es reuneix amb ACT a Stuttgart 

Dissabte 11/1 va tenir lloc una reunió entre els representants de l’Agència Catalana de Turisme, el director general David Font i la director de l’oficina a Frankfurt Montserra Sierra; i l’ACG per preparar una acció en premsa alemana específica de càmping per l’estiu 2020. L’acció s’organitza conjuntament amb la Federació Alemana de Vehicles d’Oci i l’empresa Servicios Turisticas Heinze-Latzke.
Els càmpings de Girona analitzen l’impacte del PDU Costa Brava 
ACG va reunir els seus associats el passat 28 de Gener per informar-los com afecta el recent aprovat Pla Director Urbanístic del sòls no sostenibles del litoral gironí als càmpings de la Costa Brava. La presentació va tenir lloc al Parc Científic i Tecnològic de Girona i va ser moderada per l’aquitecte Josep Maria Blazquez, assessor en temes urbanístiques de l’entitat.


CCM es reuneix a Fitur 
Els membres de la Confederació de Càmpings de Mediterràni es troben a l’esdeveniment nacional Fitur per posar fil a l’agulla a les properes accions de lobby nacional. Tots els confederats han aprofitat el desplaçament a Madrid per trobar-se amb els seus consellers corresponents de Catalunya i la Comunitat Valenciana i així mica en mica situar la confederació com a entitat de referència entre les administracions turistiques autonomiques i naiconals.



Copyright © 2019  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció   Coneix la nostra politica de privacitat

També et pot interessar