Novetats de l'Associació

Les notícies del mes de juny 2021

Torna el congrés Girocamping PRO

El congrés del càmping català, torna amb una nova edició, després que l’any passat hagués de cancel·lar l’esdeveniment, a causa de la crisi sanitària que va patir el país.

Enguany, l’Associació de Càmpings de Girona ja està treballant en aquesta nova edició que se celebrarà el proper 30 de setembre al Palau de Congressos de Girona; i que reunirà al sector càmping català per oferir una jornada plena de ponències, espais de networking i punts de trobada entre càmpings i proveïdors de serveis del sector. Com sol ser habitual, la jornada del Girocamping PRO, conclourà amb la tradicional gal·la “Nit dels Càmpings Gironins” al Restaurant Mas Marroch de Vilablareix.

Al llarg del mes de juliol, rebreu tota la programació del congrés. En cas de voler participar en l’edició Girocampings PRO 2021 o assistir a la Nit dels Càmpings Gironins podeu contactar amb info@girocamping.com

Quatre càmpings gironins certificats amb el segell d’accessibilitat de l’ACG

Aquest mes de juny, quatre càmpings de les comarques gironines han estat els primers a obtenir el segell de turisme accessible “Weelchair Friendly” de l’Associació de Càmpings de Girona, després de passar una consultoria per part d’usuaris en cadira de rodes de Mifas. Aquesta acció s’emmarca en el conveni de col·laboració firmat amb el Grup Mifas, que té per objectiu, desenvolupar iniciatives en l’àmbit de l’accessibilitat turística al sector càmping gironí.

Enguany, quatre càmpings més estan en procés de valoració per part del Grup Mifas i ja hi ha més càmpings interessats, en una iniciativa que té vol estendre’s a tots els càmpings associats.

-> Clic aquí per conèixer més del segell Weelchair Friendly.

L’ACG participa a la B-Travel 2021 

De l’11 al 13 d’abril, l’ACG va participar en una nova edició de la fira B-Travel de Barcelona, que  ha presentat un format reduït. Aquest any, només s’ha comptat amb la participació d’una seixantena d’expositors de destinacions veïnes i agències de viatges; al contrari d’altres edicions, on també participaven destinacions internacionals. Segons Fira Barcelona, es va comptabilitzar un total de 10.238 assistents, un 70% dels quals, majors de 50 anys i en gran part, residents a la ciutat de Barcelona. Al contrari d’altres anys, la fira no va comptar amb la presència d’altres sectors, a causa de la no celebració de la B-Delicious ni la B-Glamping.

CampsMotor s’afegeix a la llista d’empreses col·laboradores de l’ACG 

L’empresa gironina CampsMotor, que representa les marques de vehicles Nissan, Isuzu i EcoMobility ha signat un conveni de col·laboració Premium amb l’ACG. D’aquesta manera, l’empresa pot aportar furgonetes Nissan per servei de shutlle, vehicles industrials Isuzu per tasques de manteniment i motocicletes elèctriques EcoMobility per l’equip de recepció dels càmpings. 

Conscients del volum de feina al que han de fer front els càmpings a l’estiu, CampsMotor ofereix un 10% de descompte per a tots els serveis de postvenda, mà d’obra i recanvis. A més, tots els associats rebran un tracte preferencial pel que fa a servei, garantint que se’ls atendrà en un termini inferior a les 24 hores.

Per més informació poden contactar directament amb Pilar Lendine a plendine@campsmotor.com 

Els Càmpings de Girona col·laboren amb els cellers de la D.O. Empordà

A través del conveni de col·laboració entre el Consell Regulador D.O. Empordà, el club de la Ruta del Vi del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’ACG, s’ha celebrat una nova acció per promoure l’enoturisme i el consum de vins locals als Càmpings de Girona.

Aquest any, s’han celebrat dues accions. En primer lloc, al Càmping Bungalow Resort & Spa la Ballena Alegra Costa Brava, es va celebrar un workshop entre vuit càmpings i vuit cellers per establir sinergies comercials. Per altra banda, en una altra jornada on van participar 20 càmpings i 4 cellers de l’Empordà, es van realitzar dos famtrips a cellers locals, enfocats a recepcionistes dels càmpings gironins perquè coneguin de primera mà, l’oferta enoturística del territori i així poder assessorar millor els campistes que cerquen activitats al territori.

S’aprova el Pla Director dels càmpings de Catalunya

A finals del mes de juny, la Comissió de Territori de Catalunya, presidida pel vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha aprovat definitivament el Pla director urbanístic (PDU) de les activitats dels càmpings. L’objectiu del Pla és ordenar la implantació de nous establiments perquè es dugui a terme de manera sostenible des dels punts de vista ambiental, social i econòmic. Aquest pla compta amb criteris clars, que defineixen els punts més adequats per acollir càmpings, i també dotarà de més seguretat jurídica un sector, que és clau per al turisme i per a la generació d’oportunitats econòmiques al territori.

Per a més informació, clic aquí.

El Càmping Molí Serradell celebra el 50è aniversari

Des de l’Associació de Càmpings de Girona, felicitem el Càmping Molí Serradell pel seu 50è aniversari. Per molts anys més, fent història!

Càmping La Masia en el Top 3 de càmpings per aquest estiu

Agafant com a referència la llista de càmpings més populars d’Europa, creada pel portal de reserves anglès, PitchUp; La Sexta, n’ha extret una llista amb els 10 més populars d’Espanya, i al Top 3, s’hi troba el Càmping La Masia, de Blanes. L’article el destaca com un càmping ideal per a famílies i amb unes piscines i un Spa excel·lent. Podeu veure el rànquing complet, fent clic aquí.

L’ACG celebra l’Assemblea Ordinària 2021

El passat 30 de juny, a l’espai CaixaForum de Girona, es va celebrar la primera assemblea ordinària de l’ACG en format híbrid (presencial i online). Amb aquesta tradicional assemblea, els Càmpings de Girona escenifiquem l’inici de la temporada d’estiu amb tots els associats. Un cop finalitzada l’assemblea, es va presentar l’estudi econòmic del sector càmping realitzat per CaixaBank Corporate Finance, i es va acabar l’acte amb un petit pica-pica per brindar per una pròspera temporada.

ProCamping, la primera App professional per a càmpings

PROCAMP, la 1a App de Professionals del Càmping ja es troba disponible a Play Store (Android) i l’App Store (iPhone). Amb aquesta app, completament gratuïta, els professionals del càmping tindran a mà, una gran varietat d’informació 100% pràctica, dirigida exclusivament als professionals del sector. Inclourà, entre d’altres:  Un fòrum professional entre càmpings on poder intercanviar tips, articles d’interès amb entrevistes, tips i recomanacions, cercador de proveïdors, productes i serveis del sector, contacte directe amb els proveïdors, productes de segona mà, ofertes flaix (amb descomptes promocionals), estadístiques del sector, calendaris escolars, calendari professional amb tots els esdeveniments, formacions i fires més importants del Sector, entre molts altres. Per a més informació, feu clic aquí

Viu el doble, la nova campanya per promocionar la Costa Brava i els Pirineus

#ViuElDoble, la nova campanya del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, per ressaltar els paisatges i la variada oferta turística de la Costa Brava i els Pirineus.

També et pot interessar