Novetats de l'Associació

Les notícies del mes de març de 2022

L’ACG torna a engegar la campanya WeCare per donar suport a la recuperació dels càmpings 

Aquest mes de març l’ACG ha començat la tercera edició de la campanya WeCare, un assessorament i suport personalitzar itinerant per a tots els càmpings associats. Dins d’aquesta campanya, els tècnics de l’ACG fan visites a tots els càmpings, per tal d’oferir un tracte més proper amb els associats i per donar a conèixer totes les accions engegades, les línies d’assessorament obertes i les accions de promoció en marxa. 

Un any més, des de l’ACG comptem amb un vehicle corporatiu i retolat que acompanya les visites. Aquest any s’ha optat per un Nissan Qashqai Mild Hybrid cedit pel col·laborador en mobilitat Camps Motor.

Clica aquí per a més informació.

Sevicios Turisticos Heinze-Latzke renova un any més el seu compromís amb els càmpings gironins

L’empresa especialitzada en publicacions i publicitat especifica del sector càmping europeu, segueix apostant pels càmpings gironins amb la renovació del seu compromís per 6è any consecutiu.  

Des de l’ACG, agraïm el seu suport perquè el sector càmping està enfocat principalment als mercats nord-europeus i necessitem un col·laborador internacional com Servicios Turisticos Heinze-Latzke per la seva gran tasca. Gràcies a col·laboracions com aquesta podem comunicar totes les novetats i apostes per unes vacances sostenibles als càmpings gironins de manera global. 

El Càmping Internacional de Calonge recull el guardó DCC Europa-Preis de Platí

L’any 2021, el Càmping Internacional de Calonge va ser guardonat amb el DCC Europa-Preis de Platí, una distinció de prestigi atorgada per la DCC (Deutscher Camping Club), el principal club de caravanistes alemany (amb uns 85.000 membres). Aquest any han recollit el seu guardó, després que la gala de l’any passat quedés anul·lada per la crisi de la Covid-19.

Des de l’Associació de Càmpings de Girona felicitem a tot l’equip del Càmping Internacional de Calonge per aquest merescut reconeixement.

Els càmpings potencien els esdeveniments per ampliar la temporada turística

El sector càmping gironí potencia els esdeveniments que es fan a l’entorn de les seves instal·lacions per atraure més turisme des del mes de març i fins a l’octubre, amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme. Aquests esdeveniments mostren el potencial i la variada oferta dels càmpings gironins, més enllà dels serveis i de les instal·lacions de gran qualitat que permeten gaudir d’unes vacances de gran valor. 

Clica aquí per a més informació.

Els càmpings en solidaritat amb Ucraïna

La Federació Catalana de Càmpings ha posat a disposició llocs de treball i allotjaments dels càmpings catalans, per donar suport en l’acollida de refugiats de la guerra d’Ucraïna. Per altra banda, l’Associació de Càmpings de Girona també col·labora econòmicament amb Creu Roja per poder solucionar els entrebancs logístics de l’acollida de refugiats en la guerra d’Ucraïna que arriben a Catalunya. Per altra banda, també s’ha fet entrega d’un palet d’aliments al Consolat d’Ucraïna a Barcelona via la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG).

L’ACG fa una donació d’ordinadors a l’Associació Nou Sol

Després de completar el procés de digitalització, l’Associació de Càmpings de Girona ha fet una donació de 6 equips informàtics en desús a l’Associació NouSol. Aquesta associació sense ànim de lucre, és una entitat local que té per objectiu l’empoderament de persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat. D’aquesta manera, s’ha volgut donar una segona vida als ordinadors i una oportunitat als infants que participen en els projectes de l’associació NouSol.

Oportunitat de digitalització per als càmpings gironins 

Aquest mes s’ha obert la convocatòria del Kit Digital pel primer grup: empreses de 10 a 49 empleats. Des de l’ACG s’ofereix servei d’orientació, tramitació i contacte directe amb agents digitals.

Per altra banda, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) lidera el nou projecte TOURBIT, cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea, que vol fomentar l’adopció de la digitalització i la innovació de les pimes turístiques. En concret, es  col·labora amb entitats de 6 destinacions (Bèlgica, Lapònia, Illa de França, Islàndia, Portugal, Eslovènia) per impulsar tots plegats una transformació digital més ràpida del sector turístic europeu. Paral·lelament, s’ha iniciat un Diagnòstic de Digitalització d’Allotjaments (càmpings) amb Eurecat que ha escollit 3 càmpings gironins per realitzar aquest estudi forma subvencionada.

QtrolPlaga renova el conveni amb l’ACG

L’empresa especialitzada en control de plagues, ubicada a Llagostera, renova el seu compromís per 4t any consecutiu. QtrolPlaga aposta per tècniques sostenibles per controlar les plagues de tota mena: des de desinfeccions a desinsectacions i desratitzacions. La col·laboració amb l’empresa gironina assegura poder oferir estades lliures de plagues en entorns naturals i reconfortants.

El projecte CampMaster entra en la seva recta final 

El projecte europeu “CampMaster”, subvencionat per la Unió Europea, ha finalitzat el 75% del seu desenvolupament i es prepara per a la recta final. Durant el proper Girocamping PRO del mes de setembre de 2022, es farà la presentació final del projecte que es materialitzarà amb un màster específic en gestió sostenible d’hostaleria d’aire lliure.

David Busquets grava el seu nou videoclip al càmping Cala Llevadó

David Busquets ha gravat el seu nou single “Te Invito” al càmping Cala Llevadó, a Tossa de Mar. Un nou single que s’estrena el dia 1 d’abril en diverses plataformes com Spotify, Apple Music o Deezer.

Últim webinar del cicle informatiu 2022 de la FCC 

El quart i últim webinar del cicle informatiu 2022 de la Federació Catalana de Càmpings es va presentar el dia 25 de març. Aquest es va centrar en els impactes econòmics que pot tenir el conflicte entre Ucraïna i Rússia, i els afectes col·laterals pel sector del càmping català. CaixaBank també va presentar un estudi de perspectives de futur dins el sector turístic.

Trobada PIMEC digital: Bases per a un pacte sectorial pel turisme 

El dimecres 16 de març, PIMEC va organitzar una jornada amb l’objectiu d’establir les bases per a un pacte sectorial pel turisme. Miquel Gotanegra, president de la Federació Catalana de Càmpings va participar com a ponent referent del sector. Des dels càmpings es dona suport a aquesta iniciativa, ja que aposta per fomentar la posició privilegiada de la nostra destinació. 

Clica aquí per a més informació.

També et pot interessar