Novetats de l'Associació

Les notícies del mes de març de 2023

Nova web de Llagosnet!

Aquest 2023 Llagosnet celebra 50 anys amb una imatge renovada i la creació de serveis innovadors com la nova web: més visual, més funcional i que manifesta la seva essència!

Dissenyada per optimitzar l’experiència on-line, podràs consultar les solucions en matèria d’higiene i neteja professional de manera ràpida i intuïtiva.  

Amb la incorporació del WhatsApp i altres eines de comunicació, esdevé una plataforma de consulta habitual amb informació útil i rellevant.  

Totalment responsive, és capaç d’adaptar-se a qualsevol dispositiu mòbil.  

Entra i troba una solució per a tu! 

www.llagosnet.com

10.000€ a la fundació Polseres Candela des dels establiments gironins

El passat 6 de març, L’ACG i GAP Serveis Turístics vam visitar les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu per realitzar una donació de 10.000€ a la fundació Polseres Candela gràcies a la recaptació del projecte Càmping Solidari el passat 2022. 

Aquest projecte de col·laboració amb diverses associacions i fundacions solidàries ha recaptat més de 18.000 euros el passat 2022 gràcies a tots els establiments col·laboradors, l’ACG i per descomptat, el nostre patrocinador GAP Serveis Turístics, que fa una gestió d’aquestes activitats molt més que òptima i factible des de ja fa molts anys.  

Enguany, a partir d’abril, s’iniciarà de nou la campanya del Càmping Solidari 2023 lligada a cinc fundacions, s’hi suma Astrid21 a les habituals, amb diverses activitats organitzades per GAP Serveis Turístics i l’ACG col·laborant amb els càmpings que es vulguin unir a la causa.  

El Grup Sènia guardonat als Premis G!

El Grup Sènia ha sigut guardonat amb el Premi G! Francesc Xiquet Sabater, per la seva trajectòria empresarial i el seu creixement en el sector.  

Amb menys de 50 anys de recorregut, el nostre associat Grup Sènia, ja s’ha convertit en l’empresa familiar que ofereix més unitats d’acampada de Catalunya, a més, té un distintiu de qualitat ambiental i ha sigut pioner en la posada en marxa de mesures medi-ambientals com control dels consums d’aigua, gas i electricitat, automatització dels sistemes de reg i la generació d’energia mitjançant plaques solars i fotovoltaiques.  

Els premis G! són uns guardons impulsats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona des de fa 17 anys que s’han celebrat aquest 30 de març. 

Cada any se’n crea un esdeveniment festiu de la jornada on s’hi reuneixen autoritats públiques, representants del sector turístic i mitjans de comunicació. Enguany l’ACG també hi ha assistit en recolzament al nostre associat que destaca pels seus establiments integrats de manera orgànica al paisatge. 

La Federació Catalana de Càmpings, s’adhereix al Compromís Nacional de Turisme Responsable de Catalunya

La Direcció General de Turisme ha posat en marxa el Compromís Nacional per un Turisme Responsable per implementar un nou model de turisme ambientalment responsable, socialment just, territorialment equilibrat i reconnectat amb els elements identitaris del país.  

Des de l’ACG i la FCC compartim els mateixos valors i apostem pel model que es planteja fermament, i per aquesta raó ens hem adherit al compromís.  

Els objectius d’aquesta participació col·lectiva són la lluita contra el canvi climàtic, la preservació de la biodiversitat, l’accés universal a les destinacions, la millora de la qualitat de l’ocupació i la descarbonització de l’economia.  

Per saber més informació sobre aquest compromís, podeu trobar-la aquí.

Girocamping PRO 2023! Guardeu la data: 28 de setembre a Lloret de Mar

Des de l’Associació de Càmpings de Girona ens complau informar que la 5a edició del Girocamping PRO, el congrés especialitzat en el sector càmping, se celebrarà el pròxim 28 de setembre de 2023. Aquest any ens movem a la comarca de La Selva, a Lloret de Mar! 
 
El congrés reunirà representants de tots els sectors turístics amb un programa que inclourà ponències sobre diversos temes d’actualitat, un marc perfecte per crear sinergies i conèixer nous productes i serveis. 

Estem treballant en el programa de Girocamping PRO i us anirem informant i actualitzant la nostra pàgina web a mida que tinguem més informació al respecte. 

Més informació

Per a qualsevol consulta, ens pots contactar a info@girocamping.com  

I Jornada de Reflexió de Turisme Baix Empordà

El dimarts 7 de març es va celebrar al Park Hotel San Jorge la I Jornada de Reflexió de Turisme al Baix Empordà, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà.  

Josep Maria Pla, vicepresident de l’ACG (Càmping Les Medes) i Esteve Guerra, president d’Empordà Turisme i propietari del (Bassegoda Park), van participar a la jornada. Es va parlar de la importància de dignificar la professió per l’atracció del talent i uns treballadors motivats. També es va fer molta referència a la desestacionalització i com l’autocaravana en podria ser un bon element a posar la mirada pel creixement d’aquesta.  

Participem al CETT Talent 2023!

Enguany, en la seva 21ª edició, el centre Universitari de Turisme, Hosteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, CETT, ha volgut promoure aquest 9 mes de març una jornada de networking entre empreses i alumnat anomenat CETT Talent.  

Aquesta jornada consta d’una trobada entre alumnes, alumni i empreses per tal que es puguin iniciar sinergies explorant possibilitats de desenvolupament professional i per aportar eines per la identificació i la captació del talent qualificat.  

En aquesta edició l’Associació de Càmpings de Girona, amb 60 empreses més, hi ha acudit amb la voluntat de buscar entre l’alumnat, els possibles candidats per futures oportunitats laborals, així com captar talent pel sector càmping. 

S’han pogut realitzar gairebé vint entrevistes profitoses, que poden encaixar en diferents serveis de cada càmping, i posicionar els càmpings de Girona com una opció laboral després dels estudis en Turisme, Hosteleria i Gastronomia. 

Team building de la Junta Directiva i el Comitè Assessor de l’ACG

El passat 16 de març, l’Associació de Càmpings de Girona va organitzar una jornada de treball recorrent els voltants del Baix Empordà. Aquest dia s’emmarca en un seguit d’activitats i reunions itinerants que tenen per objectiu conèixer l’oferta del territori per facilitar-la als seus campistes de primera mà, en consonància amb la filosofia d’associació oberta i propera amb els establiments arrelats al territori.  

La jornada va incloure una ruta amb e-Bike, de la mà d’E-bikes Area, passant per diferents pobles medievals de la zona com Peratallada o Pals, seguit de la visita al trull d’oli Fontclara i finalment un dinar al restaurant Mooma, amb la celebració de la junta al mateix local.  

Les anteriors jornades van celebrar-se a l’espai Cràter d’Olot (2022) i al Museu Dalí de Figueres (2021).  

Staff Grup renova un any més el compromís amb els càmpings de Girona

Des de l’Associació de Càmpings de Girona, celebrem la renovació del conveni de col·laboració i patrocini amb Staff Piscinas per 6è any consecutiu. Amb la firma d’aquest conveni, l’empresa catalana consolida la seva aposta constant pels espais d’oci aquàtic dels càmpings gironins, una tendència que segueix a l’alça al sector càmping.  

Staff Piscinas , és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència dedicats a la construcció de tota mena de piscines, zones wellness i vestuaris d’alta qualitat. Ofereixen serveis personalitzats i un equip de professionals qualificats per executar projectes a escala nacional i internacional. 

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb staff@staff.es

Participem a la taula rodona de BTravel amb la CETT_UB i IQS

Des del CETT-UB i el departament de turisme de IQS- School of Management es va convidar a la gerent de l’ACG, Laura Toso, a participar a una taula rodona el dia d’inauguració del BTravel. La taula girava al voltant de la captació de talent i la seva retenció. 

La Laura va fer especial incís en la posada en valor del treballador d’aquest sector i no considerar-lo com un cost, sinó una inversió per la fidelització amb el client, doncs són la cara visible de l’empresa. A més, va comentar que cal una bona formació i que l’associació està treballant per elaborar una borsa de treball perquè els associats puguin tenir-la disponible.  

Va ser una jornada lectiva i profitosa amb altres professionals com Ramon Gonzalez, Secretari General de la Federació de Serveis de CCOO, Daniela Setterberg, Talent Manager d’Amadeus i Guillem Gispert, Country Manager Spain & Portugal de Trip.com.  

El BTravel, la fira destinada al públic viatger, aquest any ha acollit més de 25.480 persones i més de 35 destins internacionals. 

Patrocinadors Uplaan

Aquest mes Uplaan Solutions s’ha unit a la família de l’ACG com a empresa patrocinadora. Des de l’ACG creiem que pot aportar millores i facilitats als nostres associats, oferint noves oportunitats de gestió pels càmpings gironins.  

Aquesta empresa dedicada al software, pretén ajudar als seus clients a digitalitzar-se mitjançant la implementació d’una plataforma de gestió integral, que ve connectada a una APP pròpia i personalitzada per als campistes.   

Aquesta plataforma permet al càmping ser molt més eficient en la gestió dels seus equips, automatitzar les feines recurrents i portar un control exhaustiu de tota l’activitat que es registra al complex.  

La seva APP, en canvi, està enfocada a l’experiència del client. Els permetrà informar-se, reservar i pagar tots els serveis i esdeveniments disponibles, a més de contestar enquestes i notificar possibles incidències.  

Així, la plataforma i la APP estan connectades. Son configurables a tots els idiomes i s’adapten al càmping amb només 15 dies d’implementació. Uplaan Solutions també es cuida de formar al personal del càmping amb l’ús de l’APP i s’ofereix suport tècnic sempre que es necessiti.  

A més, tots els càmpings associats que ho sol·licitin podran comptar amb una demostració gratuïta de la plataforma. Al informar que es forma part de l’ACG també s’aplicarà un 10% de descompte en la seva contractació. 

Dades de contacte:  

 Tel: 93 122 89 58 

 E-mail: info@uplaan.com 

NOTÍCIA DIGITAL: El volum de les redireccions web de l’ACG augmenta un 15% durant l’any 2022

Des del web de l’Associació de Càmpings donem visibilitat als més de 70 associats que tenim, això ho fem a través de les seves fitxes on es mostra una breu descripció del càmping, els serveis que ofereix, la localització i les dades de contacte amb redirecció al seu web propi. 

Durant l’any 2022 el web de l’ACG ha rebut més de 315.000 visites, que han generat 266.000 visualitzacions a les fitxes dels càmpings associats i han referit 158.000 visites als seus respectius webs. Tant les visualitzacions com les redireccions han crescut un 15% respecte a l’any 2021, que havia estat el millor any fins a la data. 

En el període 2019-2022, amb el reforçament de l’estratègia digital i amb el canvi de web, les visualitzacions de les fitxes dels càmpings associats s’han triplicat i el tràfic referit als webs dels associats s’ha multiplicat per 2,7. 

També et pot interessar