Novetats de l'Associació

Les notícies del mes de març


Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

CÀMPING DIGITAL
 Nº 108 – Març 2020

Els càmpings tancats degut al COVID-19

En data 19 de març de 2020, finalment es va publicar al BOE (BOE núm. 75), l’Ordre SND/257/2020, on es declara la suspensió d’obertura al públic d’establiments d’allotjament turístic, amb especial menció al sector càmping. Aquesta notícia és important i reclamada pel sector càmping per la tramitació dels ERTO i altres ajuts fruit de la situació d’exepcionalitat que vivim. Tot i així, el passat divendres 13 de Març, l’ACG va informar als seus associats de la situació i possibles restriccions, motiu pel qual va recomanar tancar els càmpings. Els càmpings oberts a Girona ja van avisar als seus clients allotjats i van decidir no permetre noves entrades a partir d’aquell dia, d’aquesta manera quan l’ordre entrava en vigor pràcticament la totalitat dels càmpigns ja havien sigut desallotjats de forma esglaonada i sense incidents. Per més info podeu llegir l’article aquí.



Llort-Tarradas ofereix la jornada “Aigua i Seguretat als càmpings” a l’ACG:
Davant de la nova planificació hidrològica de Catalunya i els nous mapes de perill i riscos, vam debatre la  seguretat i la continuïtat dels càmpings gironins amb els responsables d’ACA i Protecció Civil. Es va analitzar  com aquesta nova planificació afecta als PAU’s i PEU’s dels càmpings existents i de quina manera es poden solucionar els problemes que comporten. Totes aquestes qüestions es van tractar en una jornada  tècnica el passat dimarts 3 de Març 2020 a l’auditori del edifici
Segueix llegint—>

Continuació:

Narcís Montoriol del Parc Científic i  Tecnològic de Girona. La jornada, patrocinada pels agents Llort-Tarradas, va acabar amb un dinar/networking on es van fer les consultes privades i intercanvi d’opinions. A part de Llort-Tarradas comptàvem amb la presència de l’Agència Catalana d’Aigua, Protecció Civil i tècnics de l’enginyeria hidràulica  ABM. Recordem que els agents Llort Tarradas, son els únics agents de Catalana Occident,  que tenen conveni amb ACG i amb els productes de cobertura exclusius per el nostre sector. Per més info clica aquí.


Tens algun dubte empresarial respecte l’estat d’alarma?

La patronal PIMEC ofereix un canal de noticies sobre les diferents mesures econòmiques i laborals actuals que impulsen el Govern estatal i català. Vist el mar de preguntes que sorgeixen de l’estat econòmico-social actual i el clima canviant i d’incertesa constant, la PIMEC creu necessari habilitar un canal de noticies i un telèfon de contacte (934 964 500), per poder adreçar totes les preguntes d’ambit corporatiu. D’aquesta manera, totes aquelles empreses que necessitin informació, ajuda i/o consell professional, estaran cobertes.



Dibosch estableix una linia exclusiva per subministrar càmpings:
Dibosch posa a disposició dels associats línies de contacte per respondre dubtes i necessitats de qualsevol tipus. Ja siguin consultes, necessitatas específiques o qüestions d’urgència, podeu trobar-los al telèfon 972.477.052 (al trucar hi haurà indicacions específiques d’atenció) o podeu enviar un correu a nuriacasas@dibosch.com.  Si el que necessiteu és consultar les recomanacions de neteja i higiene a l’empresa durant l’estat d’alarma, aquí trobareu més informació.  



Problemàtica ICO Covid-19:
Tenim constància de la problematica a l’hora de demanar crèdits a la linea estatal ICO Covid-19. La falta de l’epígraf càmping (CNAE 5530), no constava en l’ajut a ser una copia del ICO per la fallida de Thomas Cook. Aquest inconvenient es va comunicar al Ministeri d’Economia i dimarts es va publicar la correció al BOE. Per conèixer els detalls de la correcció del BOE podeu clicar aquí.   

Segueix l’actualitat turística de l’ACT:
Degut als efectes de l’estat d’alarma al sector turístic català, l’Agència Catalana de Turisme ha habilitat una pàgina web amb informació actualitzada que poden interessar a les pimes turístiques.  En aquesta pàgina es pot trobar documentació d’ineterès, mesures econòmiques de suport al sector turístic i un canal de contacte per atendre consultes  de les empreses. Aquesta informació la trobaran aquí.



GAP Serveis Turístics celebra el seu 20 Aniversari
GAP Serveis Turístics, empresa amb llarga experiència en la creació, gestió i coordinació de serveis  d’àmbit turístic, compleix vint anys d’història. La seva trajectòria, dedicada en cor i ànima al servei  del turisme, es va iniciar l’any 2000 oferint Animació Turística i avui dia ja compta amb quatre àrees  més: Formació, Restauració, Viatges i Multimèdia. En l’actualitat, el servei d’animació turística s’ha dirigit a una successió de petits esdeveniments i no  tant a l’organització d’activitats. Llegeix l’article complet aquí.




Félix de Orduña puebla, director comercial de Repsol GLP envia un missatge d’anims i solidaritat: es difón el #quédateencasa



Disbesa presenta un vídeo carregat d’optimisme.


Funcionament ACG durant estat d’alarma:

L’Associació de Càmpings de Girona funciona plenament en aquest periode d’incertesa. Tot l’equip tècnic desenvolupa les seves tasques telemàticament i mantenen els canals de consultes oberts via telefon fix, telèfons mòbils, xats, correu electronic i whatsapp. El divendres 20/3 es va celebrar una primera videoconferència pels càmpings associats amb l’assessora laboral, Isolda Coquart, per resoldre tots els dubtes respecte la tramitació dels ERTO. En casos de dubtes, contacteu amb l’ACG a través dels canals habituals.


Trigano tanca les seves fabriques
El patrocinador oficial de l’ACG, Résidences Trigano tanca les seves fàbriques de mobile-homes durant un mínim de 2 setmanes (fins a nou avis de les autoritats). Aquestes mesures s’apliquen al prioritzar la salut tant dels seus equips i col·laboradors com del conjunt de la societat. Per llegir tot el comunicat de Résidences Trigano, clica aquí.



Copyright © 2019  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció   Coneix la nostra politica de privacitat

També et pot interessar