Novetats de l'Associació

Les novetats més destacades del mes de Novembre

Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

CÀMPING DIGITAL
 Nº 104 – Novembre 2019

Website

Twitter

LinkedIn

Email





Nova imatge corporativa de la Federació Catalana de Càmpings

El logo és representa els colors mediterranis i de la natura com el vermell i groc de la bandera catalana, el sol i la sorra de la platja. El verd del bosc i la muntanya/Pirineu, blau del mar i de la costa. Els colors que representen el territori i el sector es barregen i s’enllacen al llarg d’una cinta única i tancada (representa la unió entre les associacions) en forma de C de càmpings de Catalunya. També s’afegeix un nou domini www.campingsdecatalunya.org on properament es publicarà la pàgina web institucional.



Nou col·laborador digital ACG
ACG redissenya la seva estratègia digital i centralitza tots els serveis externalitzats i part de serveis interns. Davant d’unes complicacions i requisits d’una campanya digital extensa, es va valorar d’optimitzar millor els recursos econòmics i humans. Així mateix es va



decidir de prescindir dels serveis de la responsable de continguts digitals, Laura Volpe, qui va acabar la seva trajectòria dins l’ACG el passat 18 de Novembre 2019.Laura va liderar el projecte digital des de Novembre 2018 a Novembre 2019 quan va impulsar la creació del blog comercial “Inspira’t” i el Camping Digital en castellà, va instaurar un sistema de sorteigs digitals, va gestionar els continguts institucionals i comercials i va crear el perfil a Instagram.

ACG celebra la seva darrera reunió de Junta Directiva 2019 

El passat dijous 28 de Novembre es va celebrar la última reunió de la junta directiva a la Vall de Bianya dins un marc de tardor. Durant la reunió va assistir Sr. Jaume Massana, director general de Caixabank Catalunya per poder exposar-li les necessitats del sector i la voluntat d’establir vincles de col·laboració.
Es presenta la nova marca turística “Empordà”Els consells comarcals del Alt i Baix Empordà han presentat finalment a l’Espai Ter a Torroella de Montgrí la nova marca turística “Empordà” que unifica la promoció turística d’ambdós entitats comarcals.

Durant la breu presentació es va presentar que la marca és de lliure ús per totes les empreses i particulars qui vulguin donar el valor afegit de l’Empordà als seus productes i serveis. Per més informació de la marca i per veure el vídeo promocional entra en socemporda.com



Els càmpings gironins visiten el SETT 

Com cada any, un grup de 45 empresaris de càmpings de Girona s’han desplaçat en autobús i vehicles particulars a la fira professional de càmping més important d’Europa, anomenada Salon Européen des Equipements et Techniques du Tourisme. La sortida, coordinada per ACG, ja és una tradició al calendari professional del sector càmping per conèixer les últimes novetats al mercat. Durant la visita anual es celebra un esmorzar al estand del patrocinador oficial Residènce Trigano.

Trobada internacional entre federacions ibèriques i franceses a Montpellier
La Federació Francesa de Càmpings (FFHPA) convida cada any a tots els visitants de la península ibèrica al SETT un còctel de benvinguda per brindar a la bona sintonia que existeix entre ambdós països competidors. L’esdeveniment, cada any més multitudinari, ha acollit un centenar de professionals espanyols i portuguesos.


Visita a la Secretaria d’Estat de Turisme
Els càmpings catalans i valencians presenten l’entitat de lobby nacional “Confederació de Càmpings del Mediterrani” davant de la Secretaria d’Estat de Turisme, Sra. Isabel María Oliver Sagreras. Els assistents qualifiquen la trobada com a positiva on s’ha demostrat oberta a treballar en conceptes que arrastren altres administracions i introduir l’entitat a Turespaña per consensuar promoció específica del sector càmping.



Pla d’accions per la candidatura de Costa Brava per la Reserva de la Biosfera
L’empresa Repte va detallar el seu pla d’accions consensuat amb la Diputació de Girona, Patronat de Turisme Girona Costa Brava, Fundació Mar i el Campus de Patrimoni de La universitat de Girona. Un calendari d’accions a llarg termini que contempla un seguit d’accions on s’inclou gestos del sector empresarial perquè la Costa Brava pugui esdevenir Reserva de la Biosfera reconeguda per UNESCO.



Sessió de treball amb IES Illa de Rodes
Els càmpings gironins fan una valoració conjunta amb IES Illa de Rodes de la prova pilot en la formació Dual del Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació Turística amb especialització en càmpings. Les empreses que han participat amb aquesta primera prova pilot han exposat els inconvenients, imprevistos, beneficis i avantatges de formar part d’una formació dual. Per més info, clicka aquí


Energy Tools explica les novetats energètiques

L’Assessor energètic de ACG va celebrar la seva jornada anual: la II Jornada del sector energètic, en un marc incomparable al cor de la Vall d’en Bas, a Can Trona. En aquesta ocasió, la proposta era enfocada a pensar en la transició energètica i els reptes de futur que ens planteja. La primera ponència va anar a càrrec del director de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), Manel Torrent. Entre d’altres, Torrent ens va presentar la derogació del Decret 147/2009 que ha de servir per dinamitzar les energies renovables a Catalunya. D’altra banda, també ens va acompanyar en la jornada el president del Grup de Gestor Energètics, José Enrique Vázquez.


SEP Esports renova el conveni amb ACG

És la primera empresa a Catalunya dedicada exclusivament al salvament i socorrisme en piscines, on actualment presta serveis en mes de 50 instal·lacions. Formen als seus propis socorristes per poder donar un servei ajustat als requisits dels clients. Gràcies al conveni amb l´ACG des de fa més de 7 anys, poden garantir una cobertura total a tots els càmpings associats ja que disposen d’un sistema pioner en cobertures d´incidències amb corre-torns i “rentens´´, el qual permet protegir les piscines davant qualsevol incident, baixa o imprevist que pugui sorgir. Per llegir l’article sencer, clicka aquí

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share

Copyright © 2019  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció   Coneix la nostra politica de privacitat

També et pot interessar