Novetats de l'Associació

Nou patrocinador Uplaan

Aquest mes Uplaan Solutions s’ha unit a la família de l’ACG com a empresa patrocinadora. Des de l’ACG creiem que pot aportar millores i facilitats als nostres associats, oferint noves oportunitats de gestió pels càmpings gironins.

Aquesta empresa dedicada al software, pretén ajudar als seus clients a digitalitzar-se mitjançant la implementació d’una plataforma de gestió integral, que ve connectada a una APP pròpia i personalitzada per als campistes.  

Aquesta plataforma permet al càmping ser molt més eficient en la gestió dels seus equips, automatitzar les feines recurrents i portar un control exhaustiu de tota l’activitat que es registra al complex.

La seva APP, en canvi, està enfocada a l’experiència del client. Els permetrà informar-se, reservar i pagar tots els serveis i esdeveniments disponibles, a més de contestar enquestes i notificar possibles incidències.

Així, la plataforma i la APP estan connectades. Son configurables a tots els idiomes i s’adapten al càmping amb només 15 dies d’implementació. Uplaan Solutions també es cuida de formar al personal del càmping amb l’ús de l’APP i s’ofereix suport tècnic sempre que es necessiti.

A més, tots els càmpings associats que ho sol·licitin podran comptar amb una demostració gratuïta de la plataforma. Al informar que es forma part de l’ACG també s’aplicarà un 10% de descompte en la seva contractació.


Dades de contacte:

Tel: 93 122 89 58

E-mail: info@uplaan.com

També et pot interessar