Novetats de l'Associació

Els titulars més destacats del mes de febrer

Butlletí mensual de l’Associació de Càmpings de Girona

CÀMPING DIGITAL
 Nº 107 – Febrer 2020

Els càmpings gironins entreguen 10.000€ per a la investigació del càncer infantil

Els càmpings gironins han fet entrega avui  dels 10.000 euros recollits en la campanya  “càmping solidari” que es va dur a terme la temporada passada en una acció pionera del sector i que fou coordinada per l’empresa GAP Serveis Turístics. Els diners s’han entregat a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a través de l’Associació Polseres Candela, perquè es destinin a la investigació del càncer infantil. Aquesta campanya solidària, també es va fer en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Girona i la Fundació Esclerosi Múltiple. Més info aquí 



Coronavirus (COVID-19) posa en alerta el sector turístic.

Des dels últims dies i els casos coneguts a l’estat espanyol, s’ha posat l’ull sobre les possibles cancel·lacions que pot patir el sector turístic de cares a la temporada 2020. Des de ACG s’està estudiant com gestionar aquestes cancel·lacions i els costos que en poden sorgir; properament informarà als seus associats.



Els càmpings de Catalunya fan balanç de l’aprovació inicial del PDUAC

Els membres de la Federació Catalana de Càmpings, l’Associació de Càmpigns de Barcelona i els assessors jurídics i tècnics fan un balanç dels detalls publicats a l’aprovació inicial del PDUAC el mes passat. S’han establert les bases de les al·legacions del sector càmping català que seran presentades als càmpings associats en una propera jornada interna específica del PDUAC; aquesta es farà el mes de Març a les instal·lacions del Grup Dibesa a Torroella de Montgrí. Els càmpings associats rebran pròximament la convocatòria via e-mail.


ACG ofereix servei personalitzat d’assessorament del PDUAC
Durant el mes de febrer i març està a disposició dels nostres associats, un espai on els càmpings podran demanar hora amb els assessors jurídics i tecnics de l’Associació. Les consultes es gestionen a través de l’ACG a l’oficina a Girona (edifci FOEG) amb l’advocat sr. Xavier Soy del despatx Pareja Advocats i l’aqruitecte tècnic sr. Josep Maria Blazquez del despatx Urbana. En total s’atendran uns 20 càmpings associats per resoldre qualsevol dubte respecte l’aprovació inicial del PDUAC i el Pla Director Urbanistic dels sòls no sostenibles del litoral gironí.


Millores pel Caravanning 2021

ACG i les altres associacions de càmpings de Catalunya es van reunir el passat 13 de febrer amb la direcció de la fira Caravanning a Fira Barcelona per millorar la presència del sector càmping en l’esdeveniment.Les associacions van traslladar les seves queixes i suggerències de millora perquè puguin ser aplicades a la propera edició del certamen, previst per l’octubre del 2021. Es preveu facilitar la contractació dels estands i millorar l’atenció a l’expositor com a principals canvis, i s’estudia una millora temàtica a l’espai càmping dins l’esdeveniment.



Qtrolplaga renova el seu compromís

L’Associació de Càmpings de Girona els informa que, un any més, i per tercer any consecutiu l’empresa gironina Qntrolplaga renova el seu compromís amb l’Associació a través d’un conveni de col·laboració. Qntrolplaga és una empresa referència en l’àmbit del tractament de plagues i estan autoritzats per donar qualsevol tipus de servei (Sanitat Ambiental, legionel·la, tractament de fusta o fitosanitaris). Més info aqui



Campings in Girona a Dinamarca i Alemanya
Durant aquest mes de febrer s’ha assistit a 2 fires turístiques molt importants del calendari anual d’esdeveniments internacionals. La fira Reise for Alle a Herning (al Nord de Dinamarca), és la fira turística més important d’Escandinàvia i compta amb una forta presència del sector càmping i golf. Des de fa 4 anys s’ha recuperat la presència a aquesta fira dins l’estand de Turespaña. L’altra fira del mes ha estat Reise + Camping a la ciutat alemana d’Essen on cada any es celebren els premis europeus DCC. Aquest any no s’ha pogut portar cap premi DCC a terres gironines, però s’ha destacat en presència amb un estand corporatiu de la marca Costa Brava – Pirineu de Girona.



Staff Piscines ens explica un cas d’èxit
çL’empresa col·laboradora en materia de construcció de piscines i espais aquàtics, ha publicat aquest mes un article tècnic sobre les instal·lacions aquàtiques realitzades al càmping Sant Miquel quan es va fer una remodelació completa de l’establiment ara fa 1 any. Staff Piscines explica els detalls tècnics d’un espai tematitzat amb les últimes novetats en materia aquàtica per demostrar el seu lideratge al sector de les piscines: Llegiu l’article aqui


Es celebra la segona edició del #Debat2020
El passat 26 de febrer va tenir lloc la segona edició del debat impulsat per la Taula Gironina de Turisme al Teatre Municipal de Roses. Aquesta segona edició, va tenir l’enfoc a l’impacte del turisme al medi ambient i al paisatge de les comarques gironines. La conferència inaugural de la jornada va ser a càrrec d’Isona Passola, presidenta del Cinema Català, qui va explicar el paisatge gironí al món del cinema. La resta de la jornada va ser formada per ponents de primer nivell del sector urbanistic, medi ambiental i empresarial. Per conèixer els detalls del #debat2020 clica aqui  
Comença el segon semestre universitari 
L’ACG col·labora desde fa 6 anys amb la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona on imparteix una assignatura optativa de 3 crèdits al segon semestre del curs acadèmic. Aquest mes de febrer, s’ha iniciat l’edició del curs 2019-2020 on s’imparteix contingut relacionat amb la gestió de càmpings al llarg de 14 sessions i finalment una visita a un càmping gironí amb tots els alumnes. L’assignatura, anomenada “Gestió de Càmpings” s’ofereix en anglès degut a l’alt interés dels alumnes Erasmus a la facultat per la gestió dels càmpings a Girona.


S’han celebrat els Premis GI 2019
El passat dijous 13 de febrer, van tenir lloc els Premis GI del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a l’auditori de Banyoles, els quals s’entreguen cada any. Durant l’acte, es va fer entrega de diversos premis a mitjans i comunicadors internacionals per la seva difusió del territori gironí, com també al col·lectiu Cuina Volcànica, entre altres. El jovent de Banyoles va ser responsable de l’entreteniment amb uns cants a capela entre entrega i entrega.



Copyright © 2020  *Associació de Càmpings de Girona, Tots els drets reservats.

Contacta’ns a:
info@campingsingirona.com

Desapunta’t d’aquest butlletí    Edita les teves preferències de subscripció   Coneix la nostra politica de privacitat

També et pot interessar