Novetats de l'Associació

Preestrenen a Figueres un documental que mostra la filosofia d’anar de càmping

El documental Camping Life (la ciutat efímera), que s’ha preestrenat al cinema Las Vegas de Figueres, mostra el dia a dia en un càmping de la Costa Brava durant l’estiu de l’any passat i reflecteix la filosofia i cultura dels que aposten per aquesta opció per fer vacances.

El documental, coproduït entre Jopergon i Televisió de Catalunya, “és una mostra de l’essència de la vida en un càmping, un espai natural de gran valor i qualitat que permet passar les vacances a l’aire lliure, en un ambient de descans i de vida social”, segons destaca l’Associació de Càmpings de Girona. També es pot veure la concentració de nacionalitats d’arreu d’Europa que s’hi apleguen, amb campistes que repeteixen des de fa més de vint anys la seva estada en un establiment i que es retroben cada any amb altres campistes. I posa de manifest l’increment de campistes catalans i d’arreu de l’Estat espanyol, ja que es tracta d’una opció que va a l’alça.

A la preestrena del documental hi va assistir el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, i el gerent, Ward Wijngaert. La projecció a Figueres, que va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, va estar organitzada pel Cineclub Diòptria.

L’acte va comptar amb la presència del director del documental, Josep Pérez; deMontse Armengou, directora del programa Sense ficció de TV3, on s’estrenarà el documental aquest estiu, i de diferents representants institucionals. Camping Life fa un seguiment de la vida en un càmping. La càmera enregistra diferents testimonis i la pel·lícula és una celebració de la vida a l’aire lliure. El documental compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

També et pot interessar