Tornar enrere

13 d'octubre de 2010

Presentació de la nova incorporació, Ward Wijngaert.

Serà la persona que durà a terme els temes de promoció dins de l’Associació. A l’any 2006 va començar enfocar-me a l’ambient de promoció turístic amb el Grau Superior de Comercialització turística a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. Posteriorment va cursar la Diplomatura de Turisme a la Universitat de Girona i va acabar de complementar la seva carrera acadèmica amb un Màster en Comunicació i Organització d’esdeveniments a l’Escola Superior de Negocis i Noves Tecnologies de Barcelona.

El seu vincle amb el món dels càmpings data des de quan va immigrar a Catalunya, ja que el negoci familiar es situa dins un càmping i per tant sempre hi ha treballat i viscut

El seu vincle amb la Costa Brava – Pirineus data des de la seva formació acadèmica, quan es va començar presentar a concursos i beques turístiques de la província. D’aquesta manera va guanyar la 10éna beca Josep Vilagran de Girona i dos vegades la Beca Xiquet Sabater del Grup Costa Brava Center. Les bases d’aquestes beques sempre es basaven al coneixement turístic de la província i la visió personal sobre aquest.

A partir d’aquí va fer alguna ponència per la Universitat de Girona a estudiants de turisme internacionals i a partir del 13 de setembre s’ha incorporat a l’ Associació de Càmpings de Girona.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!