Novetats de l'Associació

Qntrolplaga renova el conveni de col·laboració amb l’ACG

L’associació de Càmpings de Girona els informa que, un any més, i per tercer any consecutiu l’empresa gironina Qntrolplaga renova el seu compromís amb l’Associació a través d’un conveni de col·laboració. Qntrolplaga és una empresa referencia en l’àmbit del tractament de plagues i estan autoritzats per donar qualsevol tipus de servei (Sanitat Ambiental, legionel·la, tractament de fusta o fitosanitaris).

Però, quines són les tasques especifiques que desenvolupa Qntrolplaga i que ajuda a que els càmpings de Girona estiguin lliures de plagues i no menys important, que els clients es sentin més còmodes?

Control integrat de plagues: Qntrolplaga manté les espècies perjudicials o molestes per l’home sota el llindar de tolerància

Control d’aus: Qntrolplaga té experiència en la captura de coloms mitjançant gàbies autònomes, sistemes barrera per prevenir la presencia d’aus i retirada de nius.

Tractament de la fusta: Qntrolplaga tracta tot tipus de fusta afectada per corcs, termites o altres insectes xilòfags

Tractaments fitosanitaris: Qntrolplaga està inscrita en el ROPCAT amb el nº ST 170130 per tal de realitzar tractaments per prevenir i controlar plagues en el món vegetal (com per exemple, la processionària de pi)

Prevenció i control de la Legionel·losis: Qntrolplaga realitza tractaments de prevenció i control a diferents instal·lacions d’aigua

Controls analítics d’Aigües: servei de gestió dels controls analítics de piscines, aigües de consum…

A Qntrolplaga, a més, han ampliat la Flota!
Per tal de poder donar un millor servei als clients i adaptar-se a cada tipus d’espai, disposen d’una NOVA MÀQUINA per tal de realitzar Tractaments Fitosanitaris i poder combatre les plagues en el món vegetal. Aquest Canó, de gran potència, permet fumigar  fins a grans  alçades per tal d’arribar a tots els indrets. No ho dubteu! Si teniu algun problema amb alguna plaga, truqueu a Qntrolplaga!

Com poden comprovar, la col·laboració amb Qntrolplaga és una molt bona noticia pels càmpings gironins, els qui necessiten en tot moment les tasques que de forma excel·lent desenvolupa aquesta empresa gironina.

També et pot interessar