Novetats de l'Associació

Repsol renova un any més el conveni amb l’ACG

El grup Repsol renova per quart any consecutiu el conveni de col·laboració amb l’Associació de Càmpings de Girona, que any rere any, demostra el seu compromís amb els càmping gironins, tot aportant solucions cada cop més sostenibles i adaptades a les necessitats dels campistes. Algunes d’aquestes són: 

Solify: Estudi i intal·lació de plaques fotovoltaiques, més tramitació de la subvenció. 

Solmatch: Pla perquè els càmpings en zones urbanes puguin comercialitzar el seu excés d’energia als veïns en els mesos amb més baix consum. 

Carregadors elèctrics: Suport en la instal·lació de carregadors elèctrics i en la tramitació de la subvenció del pla MOVES III. 

Per altra banda, destaquem el suport de Repsol en la tramitació de subvencions de projectes energètics dels Fons Europeus Next Generation EU, fet que ens facilita la comprensió de les condicions de cada plec, amb més detall i concistència. 

Així doncs, des de l’Associació de Càmpings de Girona, celebrem la renovació d’aquest conveni i esperem que aquesta relació sigui igual o més fructífera que els últims anys, per ambdues parts. 

Podeu posar-vos en contacte amb el grup Repsol, dirigint-vos a Cristina Hernandez a través del seu correu electrònic: chernandezr@repsol.com  

També et pot interessar