Novetats de l'Associació

SEP Esport renova la seva col·laboració

L’Associació de Càmpings de Girona anuncia un conveni de patrocini signat amb S.E.P Esports Socorristas, qui és la primera empresa a Catalunya dedicada exclusivament al salvament i socorrisme en piscines, on actualment presta serveis en mes de 50 instal·lacions. Es dediquen a la prestació de serveis professionals de socorrisme aquàtic, on formen als seus propis socorristes per poder donar un servei ajustat als seus requisits i als dels seus clients.

El seu àmbit son piscines d´hotels, càmpings, instal·lacions públiques i parcs aquàtics a Catalunya, amb una plantilla d´uns 300 professionals, on el client té tracte directe amb la direcció de l’empresa en tot moment, el qual té decisió final en qualsevol qüestió, per una gestió eficaç i directe de totes les necessitats.

Gràcies al conveni amb l´Associació de Campings de Girona, on treballem plegats fa més de 7 anys, podem garantir una cobertura total a tots els càmpings associats ja que tenim creat un sistema pioner en cobertures d´incidències amb corre-torns i “rentens´´, el qual es permet protegir les seves piscines davant qualsevol incident, baixa o imprevist que pugui sorgir.

També et pot interessar