Tornar enrere

12 de novembre de 2019

SEP Esport renova la seva col·laboració

L’Associació de Càmpings de Girona anuncia un conveni de patrocini signat amb S.E.P Esports Socorristas, qui és la primera empresa a Catalunya dedicada exclusivament al salvament i socorrisme en piscines, on actualment presta serveis en mes de 50 instal·lacions. Es dediquen a la prestació de serveis professionals de socorrisme aquàtic, on formen als seus propis socorristes per poder donar un servei ajustat als seus requisits i als dels seus clients.

El seu àmbit son piscines d´hotels, càmpings, instal·lacions públiques i parcs aquàtics a Catalunya, amb una plantilla d´uns 300 professionals, on el client té tracte directe amb la direcció de l’empresa en tot moment, el qual té decisió final en qualsevol qüestió, per una gestió eficaç i directe de totes les necessitats.

Gràcies al conveni amb l´Associació de Campings de Girona, on treballem plegats fa més de 7 anys, podem garantir una cobertura total a tots els càmpings associats ja que tenim creat un sistema pioner en cobertures d´incidències amb corre-torns i “rentens´´, el qual es permet protegir les seves piscines davant qualsevol incident, baixa o imprevist que pugui sorgir.

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!