Tornar enrere

22 de novembre de 2022

Tematic Arquitectura i l’ACG imparteixen una sessió formativa a estudiants d’arquitectura de la UDG

Aquest mes de novembre, l’Associació de Càmpings de Girona conjuntament a Tematic Arquitectura, hem participat en l’assignatura “7 ecologies de l’arquitectura” amb una sessió per als estudiants del Grau d’Arquitectura de la UdG.

Durant la sessió, els estudiants de l’assignatura van poder conèixer de primera mà els diferents arquetips d’habitatges sostenibles i van poder fer una aproximació al model dels càmpings gironins, una arquitectura que gràcies a la innovació i els avenços tecnològics, és cada vegada més responsable amb el medi ambient, l’entorn i procura per la integració al paisatge.

Tematic Arquitectura, el parter ideal per als projectes d’arquitectura

Tematic Arquitectura és patrocinador i partner de l’ACG en projectes d’arquitectura, i ofereix assessorament personalitzat a tots els càmpings associats que ho necessitin.

L’estiu passat, des de Tematic Arquitectura es va finalitzar la reforma integral de 3 càmpings de la Costa Brava i els establiments van poder obrir les portes a milers d’usuaris.

En una preciosa cala del Massís de Cadiretes s’acaba el projecte de totes les edificacions de nova planta i la redistribució integral de parcel·les i bungalous del Pola Giverola La Troupe Camp.

A pocs quilòmetres, el projecte integral del WeCamp Santa Cristina, recentment incorporat a l’Associació de Càmpings de Girona, amb la reforma dels edificis existents i també distribució i optimització de totes les zones d’acampada i de nous glampings. A Sa Riera, el projecte de Talaia Plaza – EcoResort Begur, on s’han reformat els edificis i s’hi ha aportat la nova distribució de bungalows, mobil homes i parcel·les.

Cada projecte té la seva pròpia personalitat i estil, ocupen espais especials dins del nostre paisatge i s’hi han integrat per romandre en el temps i millorar la qualitat de l’oferta turística.

Podeu posar-vos en contacte amb Tematic Arquitectura escrivint a: info@tematicarquitectura.com

Altres notícies relacionades

Arxiu

Segueix-nos!