Novetats de l'Associació

El 40% dels càmpings gironins estaran oberts per Setmana Santa

Una trentena de càmpings de les comarques gironines (aproximadament el 40% dels càmpings associats a l’Associació de Càmpings de Girona) obriran per Setmana Santa. Dinou d’aquests càmpings estan situats a la costa i 10 a l’interior. “Hi ha optimisme perquè després de l’anunci de la lliure circulació hi hagut moltes reserves de clients catalans. La gent té moltes ganes de sortir i cal tenir en compte que anar de càmping és una de les millors opcions que hi ha, amb instal·lacions a l’aire lliure i possibilitat de tenir contacte amb la natura i fer esport, una tendència que ha anat a l’alça durant la pandèmia”, destaca el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra.

Tot i que molts càmpings depenen del turisme internacional, el turisme català ha anat a l’alça. “Moltes persones de Catalunya que no havien anat mai de càmping van fer l’estiu passat un tast d’aquesta opció i els hi ha agradat molt. Alguns d’aquests clients després de provar-ho aquesta Setmana Santa repeteixen”, indica Gotanegra.

En relació al turisme internacional, el president de l’Associació destaca la necessitat que s’avanci tant ràpid com sigui possible en les vacunacions i en el carnet d’immunitat. Una part del sector depèn molt del turisme estranger.

Recordem que els càmpings han aplicat per fer front al Covid-19 grans mesures de seguretat, tant les establertes per llei com de reforç impulsades per l’Associació de Càmpings de Girona (www.campingsingirona.com), i poden oferir als clients tranquil·litat i protecció, a més de la gran qualitat que cada any destaca, amb un gran nombre d’inversions en millores i reformes per seguir sent capdavanters.

També et pot interessar